top of page

WCED Group

Public·163 members

Njikiolop Maers
Njikiolop Maers

Mobil telefondan istifadə etdiyim platformalarda sürət və sabitlik mənim üçün xüsusilə vacibdir. İnternet bağlantısı zəif olduqda belə əsas səhifələrin açılması, menyunun donmaması və şəxsi kabinetə daxil olarkən məlumatların düzgün yüklənməsi yaxşı mobil təcrübənin göstəricilərindən biridir. Yeni platformanı gündəlik istifadə üçün seçməzdən əvvəl onun mobil performansını necə yoxlamaq və hansı problemlərə diqqət etmək daha düzgündür?

25 Views
twhcuk8026
Aug 05

Bir müddət əvvəl telefonumda çoxlu sayda sayt açıq saxlayırdım. Sonra başa düşdüm ki, bunun heç bir mənası yoxdur: istifadə etmədiyim səhifələr yaddaşı və diqqəti boş yerə məşğul edir. İndi yeni platforma görəndə əvvəlcə onun mənə həqiqətən rahat olub-olmadığına baxıram. Azərbaycan auditoriyası üçün nəzərdə tutulmuş rəqəmsal seçimləri araşdırarkən ünvanını da yoxlamaq mümkündür. Burada mənim üçün əsas məsələ səhifənin mobil cihazda aydın görünməsi və bölmələr arasında rahat keçidin olmasıdır. Çünki əgər nəyisə tapmaq üçün hər dəfə əlavə axtarış aparmaq lazım gəlirsə, həmin platformanı yadda saxlamağa ehtiyac görmürəm. Məncə, yaxşı interfeys istifadəçini yormamalıdır. Hər şey göz qabağında və məntiqli yerləşəndə istifadə təcrübəsi də daha yaxşı olur. Azərbaycan dilində təqdim olunan məlumatlar da yerli istifadəçilər üçün müsbət detal sayıla bilər. Təbii ki, mən bunu universal qayda kimi qəbul etmirəm. Kimsə daha çox funksiya və fərqli dizayn axtara bilər. Mən isə sadəlik tərəfdarıyam. Ona görə yeni bir platforma haqqında soruşan olsa, bunu da alternativ kimi göstərə bilərəm. Ən yaxşısı isə əvvəlcə özünüz açıb baxmaqdır — bir neçə dəqiqə kifayət edir ki, səhifənin sizə uyğun olub-olmadığını anlayasınız.

Members

• Alisa Daviduk
    Alisa Daviduk
  • Sergiii
    Sergiii
  • TandT Pools
    TandT Pools
  • 85flq02j5685flq02j56
    85flq02j56
  • magayin419magayin419
    magayin419
bottom of page